VELUX

Unicoop Home, pravo ime za dom!

VELUX krovni prozori

Standard

Standard serija nudi kupcima pristupačne prozore bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Ova serija nudi bitne funkcionalnosti i nudi najširu ponudu do sada – odaberite gornje ili donje upravljanje, drveni ili prozor bez dodatnog održavanja, izbor je vaš.

Standard Plus

Standard Plus serija je za vlasnike stambenog prostora u potkrovlju, bilo kuće ili stanakoji žele da investiraju u visoku energetsku efikasnost i komfor. To podrazumeva izuzetno efikasno trostruko staklo koje olakšava da dom održite toplim čak i tokom najhladnijoh zimskih dana. Možete odabrati gornje ili donje upravljanje po želji.

Premium

Premium serija pomaže vlasnicima potkrovlja da dobiju luksuz i praktičnost sa ekskluzivnim dizajnom i više svetlosti. Automatizacija doma, plus komfor i sigurnost su prednosti koje ima. Svi VELUX prozori na elektro i solarno upravljanje su kompatibilni sa VELUX ACTIVE kontrolom klime.

Vanjske roletne i tende za zaštitu od toplote

Širok spektar vanjskih roletni i mrežica za zaštitu od toplote pomoćiće vam da zaštitite svoj dom od pregrevanja, tako da i tokom sunčanih dana možete uživati u prijatnoj temperaturi vašeg doma.

Postoje tri osnovna modela:

Vanjske Alu roletne

Najbolja zaštita od toplote i sunca, potpuno zamračenje, bolja izolacija, zaštita od provale, na elektro ili solarni pogon

Vanjske Soft roletne

Efikasna zaštita od toplote sa zamračenjem, čvrsta i izdrživa tkanina, dostupno u varijanti na solarni pogon sa opcijom daljinskog upravljanja

Vanjske tende

Efikasna kontrola toplote bez ometanja pogleda, proziran mrežasti materijal, dostupne sa ručnim upravljanjem, kao i na elektro ili solarni pogon sa opcijama daljinskog upravljanja.

VELUX AKCIJE!

Pogledajte proizvode koji su trenutno na akciji.

Prozori za ravne krovove

Nudimo kompletan asortiman prozora za ravne krovove koji zadovoljavaju najrazličitije potrebe kako u stambenim tako i u industrijskim objektima. Ovo nije samo novi prozor za ravne krovove – ovo je budućnost prozora za ravne krovove.

Kombinovana rješenja

VELUX u svojoj ponudi ima različita kombinovana rešenja koja omogućavaju više svetlosti, bolji komfor kao i funkcionalnost postojećeg prostora.

VELUX krovne kućice

Potpuno novi sistem opšivki koji sadrži sve potrebne delove za ugradnju. Krovna kućica stvara izbočinu sa kojom dobijate više prostora, odličan pogled a dostupno je u kombinacijama sa više prozora.

Krovni balkon

Pretvorite krovni prozor u balkon i uzivajte u svežem vazduhu bez napuštanja doma.

Krovna terasa

Ugrađuje se direktno u najniži deo krova. Rešenje uključuje krovne prozore sa donjim upravljanjem, vertikalni fasadni element sa bočnim vešanjem i tri fasadna elementa. Gornji prozori omogućavaju prostran pogled a vertikalni izlaz na krovnu terasu.

VELUX

Širom svijeta, VELUX krovni prozori doprinose zdravom unutrašnjem okruženju, propuštajući svjež vazduh i dnevnu svjetlost u vaše domove.

Bilo da priželjkujete proširenje životnog prostora ili pak samo adaptaciju u kojoj je ključna zamjena prozora, želimo da znate da je VELUX tu za vas.

Imate pitanja za nas?

Unicoop Home, pravo ime za dom!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi