O Nama

Unicoop Home, pravo ime za dom!

Misija i vizija

Naša misija je da objedinimo kvalitetne proizvode provjerenih brendova i profesionalnu uslugu našeg tima stručnjaka u ponudu koja je u stanju zadovoljiti sve potrebe naših potencijalnih kupaca. Kao svoju viziju vidimo definisanje brenda “Unicoop Home” kao jedinstvenog regionalnog predvodnika u branši, koji će svojim klijentima biti u stanju ponuditi sve ono zbog čega su ranije morali putovati u veće centre u regionu.

Iskustvima kupaca i profesionalnim pristupom našeg tima, izgradili smo prepoznatljivo ime i tradiciju koja stoji kao garant ponude i usluge najvišeg standarda.

Unicoop Home

“Unicoop Home” dio je kompanije “Unicoop Trade d.o.o.”, koja već više od 25 godina gradi vodeću poziciju na domaćem tržištu u oblasti finih građevinskih radova i opremanja životnog prostora.

Gradeći iskustvo u svojoj branši i slušajući potrebe naših kupaca, odlučili smo svima koji traže kvalitet ponuditi najveći izbor sljedećih proizvoda:

Keramika
Mozaici
Namještaj
Tapete i dekoracije
Namještaj po mjeri
Izolacioni sistemi
Kupatilska oprema
Wellness i Spa
Rasvjeta
Zavjese i tepisi
Krovni prozori
Aditivi za beton

Ponosni smo zastupnici nekih od najvećih globalnih brendova u svijetu keramike, rasvjete, namještaja, fasadnih sistema, keramičkih ljepila i hidroizolacije, krovnih prozora i aditiva za gradnju.

Naš tim posebno edukovanih i posvećenih profesionalaca u stanju je izvršiti analizu svih potreba kupaca i na te potrebe odgovoriti ponudom izbalansiranog odnosa cijene i kvaliteta, te provesti ih kroz cjelokupan proces realizacije ideje uređenja njihovog doma ili poslovnog prostora.

Proizvodi renomiranih svjetskih proizvođača

Ponosni smo zastupnici nekih od najvećih globalnih brendova!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi