Lukić Invest nekretnine

Unicoop Home, pravo ime za dom!

Lukić Invest je već neko vrijeme u Banjaluci sinonim za sigurnu i kvalitetnu saradnju, kako u slučaju gradnje i nekretnina, tako i u drugim segmentima posla, što smo se i mi kao Unicoop Home uvjerili u dugom nizu godina uspješnog zajedničkog poslovanja. Stoga nismo oklijevali ni u ovom slučaju kada smo birali firmu s kojom ćemo sarađivati na širokom planu prodaje stanova, pa tako rečeno odgovorno preporučujemo Lukić Invest kao Vašeg partnera u pronalasku svog novog doma.

Ponuda nekretnina

Trenutne dostupne lokacije u ovoj ponudi su Sky kompleks (Nova Starčevica – Novaka Pivaševica, Lamela 3 – decembar 2021., Lamela 4 – mart 2022.), Oaza 1 i Oaza 2 (Paprikovac – Petra Mećave, Oaza 1 – useljiva, Oaza 2 – kraj 2022.).

Postanite dio priče dijelova grada gdje nastaju nova naselja, i uz neupitni kvalitet gradnje obezbijedite svoje mjesto u jednom od stanova u ovoj specijalnoj ponudi.

Neki od dokaza kvaliteta i profesionalnosti gradnje su korištenje FunderMax fasade, hrastov parket većih formata, pelet kotlovnice, staklene ograde na balkonima, italijanska blindirana ulazna vrata sa tri strane, kao i ugradni tuševi.

Kontaktirajte nas

Luka Ančić, Real Estate Agent

Cijene

Cijene su pristupačne sa svake perspektive stoga se krecu od 2000 do 2400 KM po kvadratnom metru.

Vaše upite možete poslati u obrazcu ponudjenom ispod, i uvjerite se i sami u značaj ove ponude.

Unicoop Nekretnine,
Sigurnost i lojalnost naša su istrajnost!

Unicoop Home,
Pravo ime za dom!

Pošaljite upit

    * polja su obavezna

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Nema proizvoda u korpi